BrutálFutás előfutam regisztráció

A BrutálFutás pályájának sajátosságaiból következően nem tud az egész mezőny egyszerre elrajtolni. Vagyis elrajtolni még tudna, de az első akadályoknál valószínűleg torlódások alakulnának ki. Azt pedig nem szeretnénk, hogy a nevezési díjat befizetett páciensek (ápoltak/őrültek) akár egy pillanatra is megpihenjenek vagy levegőhöz jussanak.

Azért, hogy a szívatás minél magasabb fokú legyen, a nézők minél tovább röhöghessenek a sárban csúszkálókon, a fotósok minél több sárosképűt örökíthessenek meg, a nevezőket óránként rajtoló futamokban indítjuk.

A futamokra jelentkezni csak a nevezés leadása után, a visszaigazolóban megkapott rajtszámoddal tudsz.

  • 1-1 előfutamban kb. 120 főt indítunk, a pálya egyszerre ennyi résztvevőt tud megfelelően leamortizálni.
  • Az előfutamok 11 órától óránként indulnak, az utolsó előfutam 15 órakor rajtol. Gyengébbek kedvéért: 11,12,13,14,15 óra és nulla nulla perckor indul előfutam.
  • Azokat a résztvevőket, akik előzetesen nem regisztrálnak egyetlen futamra sem, a még szabad férőhelyekre a helyszínen soroljuk be, erről előzetes értesítést nem küldünk.
  • Minden résztvevő csak abban a futamban indulhat, amelyikre a regisztrációja szól (a chipes időmérés technikai sajátossága miatt).
  • Minden induló csak egy előfutamon vehet részt.
  • Reméljük elég katonásra sikeredett.

Az előfutamokból a később kialakításra kerülő életkori kategóriák legjobbjai kerülnek be a 18 órakor rajtoló döntőbe.

Az előfutamokra jelentkezni (Biztos jól meggondoltad? Még visszaléphetsz!) úgy tudsz, hogy itt egy kicsit lejjebb kattintasz, kitöltöd a mezőket és újra kattintasz. (kattintás és írás mindig a megfelelő helyen!)

BrutalFutas_regisztracio_kattinto



fb share