Pályázat: szociális szabadkártyák a 31. SPAR Budapest Maratonra

Jelenlegi élethelyzeted, anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé, hogy részt vegyél a 31. SPAR Budapest Maraton®-on? Pályázz és segítünk! 10 darab szabadkártyát (ingyenes nevezést) ajánlunk fel azoknak, akiket "csak" anyagi, szociális helyzete akadályoz abban, hogy nevezzenek a klasszikus maratoni távra.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek egy maratoni táv teljesítésére és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egy oldalas pályázat tartalmazza:

  • hány kilométert futottál ebben az évben,
  • milyen eddigi BSI-s és egyéb versenyeken indultál,
  • mi az a nehéz élethelyzetet, ami most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

Csak azok pályázatát tekintjük érvényesnek, akik ebben az évben 2 félmaratoni távot már teljesítettek és ezt az adott rendezvény eredménylistájával igazolni tudják.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős, a BSI-től független bizottság bírálja el, ennek tagjai kizárólag a leírtak és saját értékítéletük alapján választják ki a 10 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve kiválasztottak személye nem kerül nyilvánosságra, azokat a bizottság 3 tagján és egy BSI-s munkatárson kívül senki sem ismerheti meg.

Tehát ha pályázol és nyersz, egy leszel a sok ezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy fuss egy jót!

A pályázatokat szeptember 25-ig (vasárnap éjfélig) várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 28-án értesítjük az eredményről.



fb share