Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: adidas adiZero adios férfi futócipő

Gyors edzésekre és hosszú távú versenyekre valami tartós és könnyű kell. Folytatódik egyedi ajánlatokból álló akciónk a Spuri Futóbolt kifutó termékeiből! Mai ajánlatunk: adidas adiZero adios férfi futócipő 50% kedvezménnyel, 19.990 forintért.

Mai ajánlatunk:
adidas adiZero adios férfi futócipő, utolsó pár
Jól szellőző, hálós felsőrész, adiPRENE ütéscsillapítás, adiWEAR karbon-gumi külső talp, EVA habszivacs közbülső talp, Torsion System a stabilitásért és a talpív alátámasztásért, miközben a lábfej és a sarok szabadon mozog.
Normál lábra ajánljuk. Hogy ez mit is jelent? Az egészséges láb boltozata funkcionálisan úgy fejlődött az evolúció során, hogy amikor a láb leérkezik a földre, a testsúlyt lehetőleg a legoptimálisabban oszlassa el, valamint az inak és csontok "kirugózzák" a terhelést. Ha futócipőt viselünk, annak sarok csillapítása lehetővé teszi, hogy sarokra érkezzünk futás közben és onnan gördüljünk előre. Normál lábunk akkor van, ha ez az előre gördülés nagyjából a talp közepén történik. Pronál a láb, ha a boka túlságosan bedől az előregördülés fázisában. Szupináláskor a láb külső élén gördül a futó.
Hogy lehet pontosan megállapítani, kinek milyen típusú a lába? A tapasztalat azt mutatja, hogy a legcélravezetőbb, ha a futót mozgás közben, hátulról szemügyre vesszük. Egy gyakorlott segítő pár másodperces futás alapján is el tudja dönteni, ki melyik kategóriába sorolható. A futóbolt munkatársai szívesen segítenek ebben!
Méret: 46
Akciós ár: 39.990 Ft helyett 19.990 Ft

Továbbra is hasonló akciós termékekkel várunk benneteket a Spuri Futóbolt aktuális akciói mellett.

Ne feledd, használt futócipődet vagy sportcipődet június 30-ig 3000 Ft értékben beszámítjuk egy új cipő vásárlása esetén!

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.



fb share