Mérettesd meg magad a HOKA cipőfűző versenyén és nyerj!

 

A Wizz Air Budapest Félmaraton eseményeihez csatlakozva a HOKA különleges programmal készül szeptember 6. és 8. között. A program nemcsak a futóknak, hanem minden érdeklődőnek szól, aki szeretne résztvenni egy szórakoztató és kihívásokkal teli versenyben.
A HOKA által szervezett Nagy Budapesti Cipőfűző Bajnokság egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy összemérd tudásod más cipőfűző mesterekkel. A verseny során 5 perc áll rendelkezésedre, hogy 3 cipőt befűzz a választott stílusban. A választható fűzési stílusok szeptember 7-től lesznek elérhetőek a HOKA Runners Hungary Facebook oldalon vagy a helyszínen. Az idő természetesen kulcsfontosságú tényező, de nem az egyetlen: a különböző fűzési technikákat nehézségi szintjük alapján is pontozzuk. Minden helyesen befűzött cipőért pont jár.
A verseny legjobbjait értékes nyereményekkel jutalmazzuk:
 1. helyezett: 180 000 forint értékű voucher, amely HOKA, GU és Hydrapak termékekre váltható be.
 2. helyezett: 120 000 forint értékű voucher, amely szintén HOKA, GU és Hydrapak termékekre érvényes.
 3. helyezett: 60 000 forint értékű voucher HOKA, GU és Hydrapak márkákra.
A helyszínen minden résztvevő megismerheti a hivatalos szabályzatot, így biztos lehet benne, hogy tisztában van minden apró részlettel, ami a győzelemhez szükséges.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megmutasd, milyen gyorsan és precízen tudsz cipőt fűzni! Találkozzunk a HOKA standjánál a Wizz Air Budapest Félmaratonon!