Az Alföldi Tej története 2003-ban kezdődött és jelenleg is szövetkezeti rendszerben üzemel.

 

A magyar gazdák évtizedes tapasztalata, a tej iránti szeretete visszaköszön minden egyes termékben és ezt a márka népszerűsége alapján a hazai vásárlók is értékelik.
Az Alföldi Tej legnépszerűbb márkái: Magyar Tej, Riska, Pure Milk.

A vállalat célja, hogy kiváló minőségű termékekkel lássa el Magyarország lakosságát. Ebben a magyar gazdák által termelt alapanyagokra, elkötelezett kollégákra és arra az innovatív szemléletre támaszkodnak, amely a hagyományos módszereket a korszerű technológiákkal vegyítve finom, tápláló termékeket biztosít hazánk lakossága számára. Ezt a szakma is értékeli, hiszen az Alföldi Tej termékei számos rangos elismerést kaptak: Kiváló Minőségű Élelmiszer, Inno d’Or – az Év Innovációja díj 2024, Minőségi Mentes termékek versenye díj 2023, Minőségi Funkcionális termékek versenye díj 2023.

A jól ismert és közkedvelt Magyar márka mellett mára már sokak hűtőjéből nem hiányozhat 1-1 Riska termék sem.
Az Alföldi Tej Kft. a vásárlói igényeket és a korszerű, egészséges táplálkozás alapelveit ötvözve alkotta meg a Pure Milk márkát, melynek változatos termékkínálata tökéletesen beilleszthető a tudatos és kiegyensúlyozott étrendbe.

Az Alföldi Tej Kft. a hazai tejipar meghatározó szereplőjeként, idén is szeretettel vár minden sportolni vágyót a 39. Spar Budapest Maratonon. Gyere és próbáld ki magad a Riska minimaratonon, majd keress minket a hátsó füves területen lévő Riska, illetve a kiállítói soron felállított Alföldi Tej logóval ellátott sátornál.
Fuss be hozzánk egy kis kóstolóra, amennyiben ez nem lenne elég vásárold meg termékeinket a helyszínen.