A KOMETA minőségi termékei értékes fehérjeforrásként szerepelhetnek az étrendedben a felkészülések során.

Amatőr és profi sportrendezvények, szervezetek, kezdeményezések támogatásával fogyasztóinkat ösztönözzük az aktív, egészségtudatos életmódra. A kezdetektől támogatunk, segítünk több amatőr vagy éppen profi sportrendezvényt, hiszen célunk, hogy a jelen és a jövő generáció is aktív életet éljen; példamutatás nélkül pedig mindez nem megy.
Legyen szó akár gyermekrendezvényről vagy utánpótlás-sportolók támogatásáról, a sport kiemelten a szívügyünk, így ahol tudunk, segítünk abban, hogy még több emberrel megszerettessük ezt a csodálatos sportot.
A mozgás apró lépésekkel is beépíthető a mindennapokba. Giacomo Pedranzini 2021 májusában egy sajtótájékoztató keretein belül bejelentette hozzájárulását Szita Károly azon törekvéséhez, miszerint 2030-ra Kaposvár legyen a legegészségesebb magyar város.
Elkötelezett sporttámogatóként, idén is találkozhattok a velünk szeptember 8-án a Wizz Air Félmaratonon. Nem csupán versenyzőként, de szurkolóként is várunk Benneteket!
Amíg barátaid leküzdik a távot látogassatok el a KOMETA standhoz, ahol aktivitásokkal, ajándékokkal és egy kis harapnivalóval várunk Benneteket!
Az egészség megőrzéséhez a rendszeres testmozgáson túl a tudatos étkezés is elengedhetetlen.
A KOMETA minőségi termékei értékes fehérjeforrásként szerepelhetnek az étrendedben a felkészülések során. A részvevőknek jó versenyzést kíván a KOMETA Szenvedélyes ízek.



fb share