AJÁNLÓ










Gondolkozz hosszú távon!





2024-09-09

Az Élményfutás után is szívesen jönnél sportolni a Városligetbe?

A Liget+ Sport tagsággal rendelkezők korlátlanul használhatják a Városligeti Sportcentrum zuhanyzóval felszerelt öltözőit, valamint 50%-os kedvezménnyel foglalhatják a lelátóval és eredményjelzővel felszerelt Városligeti Miniarénát és a Kosárlabda Miniarénát is.

2024-09-09

A fenntarthatóság sok lépésből áll, és igazi teljesítmény - ezért támogatja a Continental az Erdőtisztító túranapot és terepfutást.

Apró lépésekben tehetjük szebbé ezt a világot, ezért a hagyományos futás mellett a túrán résztvevőknek szemétszedést is szervezünk, a népszerű északi sport, a plogging mintájára.

2024-09-09

A Szimpatika az egészség és a mozgás elkötelezett támogatója

A Szimpatika Gyógyszertárak küldetése a teljes és kiegyensúlyozott élet támogatása! Elkötelezettek vagyunk az egészség és az egészséges életmód iránt.

2024-09-05

A RENAULT MOBILITÁSI PARTNERKÉNT TÁMOGATJA A WIZZ AIR BUDAPEST FÉLMARATONT

A Renault idén mobilitási partnerként támogatja a Budapest Sportiroda (BSI) céljait – az együttműködés következő állomása pedig a 39. Wizz Air Budapest Félmaraton. A látogatók a szórakoztató programok mellett mindent megtudhatnak majd a Renault mobilitási törekvéseiről is.

2024-09-05

Ninja akadálypályával és élő zenével vár idén a paksi ATOMfutás!

Megannyi izgalom az idei ATOMfutáson is: élő zene, ingyenes ninja akadálypálya, harckocsik és olajhordók alkotta akadályok, eurobungee és még sok más kiegészítő program várja a futás szerelmeseit, családokat, kicsiket és nagyokat szeptember 14-én, Pakson. A részvételhez nincs más teendő, mint benevezni az atomfutas.hu oldalon!

2024-09-02

9 hetes edzésterv indul a Balaton Maraton 7 km-re

Készülj edzéstervünk segítségével a Balaton Maraton 7 kilométeres távjára! A feliratkozók szeptember 13-tól háromhetente kapják majd az edzéstervet, hogy kezdő futóként, büszkén érhessenek célba!

2024-09-02

Fuss velünk Budapest szívében - Wizz Air Budapest Félmaraton 2024!

Készülj fel egy felejthetetlen futóélményre Budapest legszebb tájain! A Wizz Air Budapest Félmaraton nem csupán egy verseny, hanem igazi ünnep, ahol a futás szerelmesei összegyűlnek, hogy meghódítsák a 21,1 km-es távot, miközben a város lenyűgöző panorámájában gyönyörködhetnek.

2024-09-02

Mérettesd meg magad a HOKA cipőfűző versenyén és nyerj!

Rutinból megy a cipőfűzés? Talán még extra csavart is viszel a technikádba, hogy igazán egyedi legyél? Most itt az alkalom, hogy megmutasd, mire vagy képes! A HOKA Nagy Budapesti Cipőfűző Bajnokságán értékes vouchereket nyerhetsz, ha te bizonyulsz a leggyorsabbnak és legügyesebbnek.

2024-08-29

Élő zenével és ninja akadálypályával vár idén a paksi ATOMfutás!

Megannyi izgalom az idei ATOMfutáson is: élő zene, ingyenes ninja akadálypálya, harckocsik és olajhordók alkotta akadályok.

2024-08-18

Pótolnád az energiát az Élményfutás után?

A Városligetben számos étterem, kávézó, bár és bisztró található, ahol a finom ételek és frissítő italok várnak, ráadásul Liget+ tagsággal 10% kedvezményt kapsz számos Ligeti gasztro ponton!

2024-08-18

A KOMETA idén is a Páros Félmaraton névadó szponzora.

A standján játékokkal, ajándékokkal és kóstolóval is várja a felfrissülni vágyókat.

2024-08-18

Ötpróbázók és leendő Ötpróbázók figyelem!

Ha már regisztrált Ötpróbázó vagy, ne felejtsd el megadni Ötpróba azonosítód eseményeinkre való jelentkezésedkor, hiszen csak így kaphatod meg a teljesítésért járó pontjaid!

fb share